Video: Kale en Kokkie en het zinkende schip dat Ajax heet

Feyenoord – Ajax is geëindigd in een gelijkspel. Kale en Kokkie ontmoeten de Heeuuy-cameraman bij een café om alle zaken rondom Ajax te bespreken. En dat zijn er een hoop op dit moment: de Klassieker, Schreuder, Edwin van der Sar, Tadic, Sánchez, Bassey en het mooie interview van Steven Berghuis. Maar gelukkig is er ook nieuws, want Kokkie denkt dat Ajax binnenkort Frank de Boer gaat aanstellen als nieuwe Ajax-trainer. “Het was pure drama”, zegt Kale over de Klassieker. Het was inderdaad een Klassieker om maar snel te vergeten. “Ik heb me de eerste helft echt afgevraagd waar ik in godsnaam naar aan het kijken was”, zegt Kale woedend. Kokkie baalt vooral van Sánchez en Bassey. Die moeten volgens de ras-Ajacied zo snel mogelijk uit de basis.

Related posts