Ajax Vrouwen verslaan ADO Den Haag: 3-2

De Ajax Vrouwen zijn de tweede seizoenshelft goed begonnen door de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag met 3-2 te winnen. Al na twee minuten opende Grant de score. Vlak voor rust profiteerde ADO Den Haag aan de andere kant van een foutje in de Ajax-verdediging. Rijsbergen benutte het buitenkansje en zette de 1-1 op het scorebord. Toch kwamen de Ajax Vrouwen vlak voor rust nog op voorsprong door Hoekstra. Nadat Van der Veen in de tweede helft een rode kaart kreeg en de bezoekers via Noordermeer op 2-2 kwamen leek het toch nog een domper te worden voor de Ajax Vrouwen. Echter was het opnieuw Hoekstra die Ajax Vrouwen de voorsprong schonk: 3-2. Daar bleef het ook bij.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop; Verhoeve; Doorn (63. Van der Veen), De Sanders; Weerden (46. Van Gool); Spitse, Sabajo; Noordam; Bakker (69. Kardinaal); T. Hoekstra; Grant (80. I. Hoekstra)