Video: Kale en Kokkie bereiden zich voor op de Klassieker

Het is Ajax weer niet gelukt om te winnen. Zelfs in de Johan Cruijff Arena kwamen de Amsterdammers niet verder dan een schamele 0-0 tegen FC Twente. Kale en Kokkie zijn inmiddels eraan gewend dat Ajax niet weet te winnen, maar toch zijn ze behoorlijk chagrijnig. Vooral in de opbouw moet het echt beter, volgens het Ajax-duo. De invalbeurt van Bergwijn was het dieptepunt van Kale en Kokkie. “Het leek meer op werkweigering dan voetbal”, aldus Kale. Kokkie is wel trots op Edson Álvarez die na de rode kaart van Rensch als laatste man fungeerde. Kale is duidelijk: “Ajax heeft miljoenen uitgegeven aan grauwe middelmaat”. Verder willen Kale en Kokkie nu eindelijk een keer in gesprek met Alfred Schreuder, dus ook deze aflevering doen de mannen een oproepje aan de Ajax-trainer. Op einde komt de enige echte winnaar van de prijsvraag zijn welverdiende prijs ophalen. Kortom een aflevering met hoge pieken en diepe dalen.

Related posts