Live Ajax – FC Twente: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt zaterdagavond om 21:00 uur de thuiswedstrijd tegen FC Twente. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Ajax – FC Twente staat voor de 54ste keer op het programma en 42 keer bleven de punten in Amsterdam en de club uit Enschede wist slechts vier keer met de overwinning aan de haal te gaan. Vorig seizoen won Ajax met 5-0 door doelpunten van Haller (3x), Klaassen en een eigen treffer van Pröpper. FC Twente vinden we momenteel terug op een vierde plaats met 30 punten uit 15 wedstrijden. Ajax staat tweede en heeft 31 punten uit 15 wedstrijden.

Lindhout aangesteld als arbiter
De KNVB heeft Allard Lindhout aangesteld als scheidsrechter voor deze wedstrijd. Lindhout krijgt daarbij ondersteuning van assistent-scheidsrechters Rogier Honig en Roy de Nas, terwijl Sander van der Eijk de vierde official is. Danny Makkelie is tijdens de wedstrijd de VAR en hij krijgt hulp van Rens Bluemink.

Schreuder heeft groot aantal spelers terug
Alfred Schreuder lijkt zaterdag tegen FC Twente weer te kunnen beschikken over een groot aantal basisspelers. Op de afsluitende trainingssessie in de Johan Cruijff Arena maakten Steven Bergwijn, Steven Berghuis, Jurriën Timber, Mohammed Kudus en Edson Alvarez weer deel uit van de groep. Brian Brobbey was nog wel afwezig al verwacht Schreuder wel gebruik te kunnen maken van de spits.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts