Jong Ajax verliest van De Graafschap: 3-0

Jong Ajax heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen De Graafschap met 3-0 verloren en deed dat uiteindelijk met negen man. De thuisploeg kwam in de eerste helft op voorsprong door een treffer van Benschop. Dat Benschop twee minuten later niet direct de 2-0 maakte was ook een klein wonder. Na een scrimmage voor de goal van Tom de Graaff lukte het de spits niet om zijn tweede treffer binnen te prikken. Niet veel later kreeg Hlynsson na een onschuldig duel de rode kaart en moest Jong Ajax in de tweede helft met tien man verder. De ploeg van John Heitinga wist in de tweede helft geen potten te breken en nadat de net ingevallen Viereck ook nog eens rood kreeg was de wedstrijd wel gespeeld. De Graafschap liep via Benschop en Haen uit naar een 3-0 overwinning.

Opstelling Jong Ajax: De Graaff; Gooijer, Warmerdam, Hato (62. Viereck), Van Bohemen; Vos, Misehouy (60. Henry), Hlynsson; Martha, Banel (59. Van Axel Dongen), Hansen (46. Idumbo Muzambo)

 

Related posts