Video: Kale en Kokkie bespreken selectie Ajax

Na maanden wachten is het eindelijk zover: Kale en Kokkie zijn terug op beeld. De mannen komen een week voor de eerste wedstrijd van Ajax tegen NEC bij elkaar om de selectie van Ajax te bespreken. De Ajaxsupporters gaan de volgende Ajacieden bespreken: Pasveer, Blind, Wijndal, Bassey, Timber, Rensch, Sanchez, Alvarez, Berghuis, Taylor, Klaassen, Kudus, Tadic, Bergwijn, Conceicao, Lucca, Ocampos, Brobbey en Schreuder. Daarnaast wordt ook Edwin van der Sar besproken, want de mannen zijn het met elkaar eens: die kan op vakantie. Ajax moet deze maand tegen NEC, FC Twente en Feyenoord spelen en daar maken Kale en Kokkie zich zorgen over, want is Ajax op dit moment er wel klaar voor om deze ploegen te verslaan. Het is een extra lange aflevering dus ga er maar lekker voor zitten en geniet van Kale en Kokkie die boos zijn op Ajax.

Related posts