Daley Blind: ‘Zo jammer maar typisch dat dit binnen een dag bij de media ligt. Het klopt niet eens’

Daley Blind heeft zich naar aanleiding van het nieuws over zijn aanstaande vertrek bij Ajax gemeld op social media. In een statement op Twitter sprak hij zich uit over de berichtgeving, waarvan hij vindt dat daarin een verkeerde afspiegeling van de situatie wordt weergegeven. Ook stelt Blind dat het ’typisch’ is dat de media er al van weten.

Woensdag verzekerde de Telegraaf dat Blind een transferzoek had ingediend bij Ajax, dat door de clubleiding van Ajax werd gehonoreerd. De linkspoot zou vanwege bewezen diensten transfervrij mogen vertrekken en Royal Antwerp heeft interesse. Het statement van Blind lijkt er echter op te wijzen dat de vork anders in de steel zit. “Zo jammer maar typisch dat dit binnen een dag bij de ‘media’ ligt”, zo laat hij weten. “Het is ook nog eens een verkeerde afspiegeling van zaken. Zucht…”

Antwerp, waar Marc Overmars de directeur voetbalzaken is en Mark van Bommel als trainer de scepter zwaait, kan een linksback goed gebruiken. De oefenmeester uit Limburg kan voorlopig geen beroep doen op Sam Vines, zijn eerste keuze op die plek, die in november een zware enkelblessure opliep. Zijn beoogde stand-in Gastón Ávila komt niet voor in de plannen van Van Bommel, die de laatste wedstrijden voor de WK-break speelde met de rechtsbenige Jelle Bataille op links.

Related posts