Jong Ajax laat punten liggen tegen Jong FC Utrecht: 1-2

Voor Jong Ajax stond zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht op het programma, en aangezien de bezoekers op de laatste plaats staan in de Keuken Kampioen Divisie kon dat weleens een voorbode zijn voor een mooie middag. Jong Ajax kwam sterk uit de startblokken en creëerden enkele goede mogelijkheden in de openingsfase maar het leverde geen doelpunten op. Vijf minuten voor rust slaagde Jong FC Utrecht er zelfs in om een voorsprong te pakken na een rake kopbal van Mamengi. Nog geen minuut later was het alweer gelijk. Door aangeven van Lorenzo Lucca schoof Hlynsson de bal beheerst in het doel. In de tweede helft was het Jong FC Utrecht dat meerdere kansen kreeg op een treffer en kwam het uiteindelijk via Rijks op 1-2. Daar bleef het uiteindelijk ook bij en aankomende donderdag staat de laatste wedstrijd van het kalenderjaar op het programma. De Ajacieden reizen dan af naar Eindhoven voor een duel met Jong PSV. De wedstrijd begint om 20:00 uur.

Opstelling Jong Ajax: De Graaff; Gooijer (60. Banel), Aertssen, Warmerdam (87. Viereck), Hato; Vos, Fitz-Jim, Hlynsson; Rasmussen, Lucca (70. Martha), Misehouy (60. Hansen)

Related posts