Ajax Vrouwen winnen van PSV Vrouwen: 1-0 (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben ook de achtste competitiewedstrijd gewonnen door op sportpark de Toekomst de vrouwen van PSV te verslaan. In de eerste helft waren de Ajax Vrouwen oppermachtig maar wisten dat niet in doelpunten uit te drukken. De tweede helft leek tien minuten lang een kopie te worden van het eerste bedrijf. Ajax zette nadrukkelijk aan en liet PSV niet aan voetballen toekomen. In de 54ste minuut mochten de Ajax Vrouwen een vrije trap nemen en het was Leuchter die vanaf twintig meter de bal achter de verslagen Alkemade wist te werken. Daar bleef het uiteindelijk ook bij en wacht voor de Ajax Vrouwen volgende week weer een uitdaging, want dan staat het duel met het ook nog foutloze FC Twente op het programma. De Ajax Vrouwen gaan dan op bezoek in Enschede. 

Ajax Vrouwen – PSV 1-0 (0-0)
’54 Leuchter 1-0

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop, Noordam, De Sanders, Doorn, Weerden; Spitse, Sabajo, Pelova,  Grant (80. Bakker), Leuchter, Hoekstra

Opstelling PSV Vrouwen: Alkemade, Coolen (87. Koeleman), Hendriks, Van Es, Levels, Biesmans (80. Kuijpers), Worm, Kaagman; Thestrup (64. Hulswit), Ripa, Smits.

Related posts