Jong Ajax speelt gelijk tegen FC Den Bosch: 4-4

Jong Ajax is er maandagavond niet in geslaagd om FC Den Bosch te verslaan. De Ajacieden speelden op sportcomplex de Toekomst met 4-4-gelijk. Na een half uur spelen kwam Jong Ajax op een 2-0 voorsprong door treffers van Rasmussen en Fitz-Jim. Vlak voor rust scoorde Den Bosch de 2-1 via Möller. De marge van twee doelpunten werd al vroeg in de tweede helft hersteld door Jong Ajax, Vos schoot met een droge knal de 3-1 op het scorebord. De ploeg van Heitinga kon hier niet lang van genieten, want twee minuten later werd de tweede tegentreffer alweer geïncasseerd. Nadat Rasmussen een kwartier voor tijd de 4-2 scoorde leek de wedstrijd gespeeld maar toch wisten de bezoekers er een slotoffensief uit te persen. Uit een corner kwamen de bezoekers op 4-3 door een eigen doelpunt van Aertssen. De Brabanders slaagden erin om de defensie van Jong Ajax nog een keer te verschalken, waardoor het doelpuntrijke duel in 4-4 eindigde.

Jong Ajax – FC Den Bosch 4-4 (2-1)
’16. Rasmussen 1-0
’35. Fitz-Jim 2-0
’41. Möller 2-1
’50. Vos 3-1
’52. Van Grunsven 3-2
’58. Rasmussen 4-2
’77. Aertssen (e.d.) 4-3
’81. Konings 4-4

Opstelling Jong Ajax: De Graaff; Gooijer (70. Milovanovic), Aertssen, Warmerdam, Pierie; Vos (70. Misehouy), Regeer, Fitz-Jim; Hansen (46. Banel), Rasmussen, Hlynsson (88. Martha)

Related posts