Live Ajax – Vitesse: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Voor Ajax staat woensdagavond de inhaalwedstrijd tegen Vitesse op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Ajax – Vitesse staat voor de 36ste keer op het programma en wist Ajax dertig keer de drie punten in Amsterdam te houden. In een gelijkspel eindigden de wedstrijden tussen beide clubs in Amsterdam nooit en de laatste keer dat Vitesse won was in 2017 (1-2). Vorig seizoen eindigde het duel in een 5-0 overwinning voor Ajax waarbij Antony, Alvarez, Gravenberch en Klaassen wisten te scoren en Hajek de bal in eigen doel schoot.

Lindhout aangesteld als arbiter.
Allard Lindhout is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Lindhout zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Rens Bluemink en Rogier Honig. Rob Dieperink zal fungeren als vierde official en Dennis Higler is tijdens de wedstrijd de VAR en hij krijgt hulp van Roan van Marrewijk.

Cocu en Vitesse met mes tussen tanden naar Ajax
Ajax en Vitesse zullen allebei iets recht willen zetten nadat beide clubs afgelopen weekend tegen een nederlaag aanliepen. Philip Cocu ging hard onderuit tegen Sparta (0-4) maar is ervan overtuigd dat zijn ploeg zeker een kans heeft om van Ajax te winnen. ‘Natuurlijk is dit een pittig duel, maar je moet altijd blijven geloven in je kansen. Afgelopen zaterdag lieten bepaalde spelers hun kop hangen en dat kan echt niet. We moeten supersterk aan de aftrap verschijnen, want het mag niet aan ons liggen. We zijn minder bezig met het spel van Ajax. Ik wil dat we onszelf in de spiegel aan kunnen kijken na het duel van woensdag’, aldus Cocu.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts