Ajax Vrouwen winnen Klassieker: 0-4

De Ajax Vrouwen zijn nog steeds ongeslagen in de competitie, want ook zondagmiddag wist de ploeg van Suzanne Bakker de volle winst te pakken door de vrouwen van Feyenoord in de Klassieker te verslaan. Op Varkenoord kwamen de Ajax Vrouwen vlak voor rust op voorsprong door een treffer van Hoekstra. Het goede gevoel waarmee de Ajax Vrouwen de eerste helft afsloten werd meegenomen naar de tweede helft en in de 53ste minuut scoorde Leuchter de 0-2. Vier minuten later was het opnieuw raak en maakte Hoekstra haar tweede treffer. In de blessuretijd van de wedstrijd kwamen de Ajax Vrouwen nog op een 0-4-voorsprong na een eigen doelpunt van Kagenaar.

Feyenoord Vrouwen – Ajax Vrouwen 0-4 (0-1)
’44. Hoekstra 0-1
’53. Leuchter 0-2
’57. Hoekstra 0-3
’90+2. Kagenaar (e.d.) 0-4

Opstelling Feyenoord: Weimar, Brandau (’78 Obispo), Verspaget, Ypema, De Graaf (’78 Kagenaar), Van den Goorberg, Boshuizen, Ellouzi; Bennink (’65 Rijsdijk), Koopman (’82 Van de Lavoir), Van de Ven (’65 Cobussen)

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop, Noordam, De Sanders, Doorn (’85 Van der Veen), Weerden, Spitse, Sabajo (’56 Van Gool), Pelova (’67 Bakker), Grant (’85 Tromp), Leuchter, Hoekstra

Related posts