Live Ajax – PSV: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt zondag om 16:45 uur de topper tegen PSV. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Ajax- PSV staat voor de 66ste keer op het programma. Ajax won daarvan 35 wedstrijden terwijl PSV 21 keer aan het langste eind trok. Ajax verloor de afgelopen zes keer niet en won vorig seizoen met 5-0. De laatste competitiezege van PSV in Amsterdam dateert alweer uit 2015, toen werd het 1-2.

Makkelie aangesteld als arbiter
De KNVB heeft Danny Makkelie aangesteld als scheidsrechter voor deze wedstrijd. Makkelie krijgt daarbij ondersteuning van zijn vaste assistenten Hessel Steegstra en Jan de Vries, terwijl Jochem Kamphuis de vierde official is. Pol van Boekel is aangesteld als VAR.

Blind keert terug in de basis
Daley Blind keert terug in de basis voor het duel met PSV, althans dat is de verwachting van het Algemeen Dagblad. Blind moest het tegen Rangers FC doen met een reserverol, zelfs toen Owen Wijndal uitviel met een blessure. Daarna koos Alfred Schreuder niet voor Blind als vervanger, maar voor Devyne Rensch die van nature een rechtsback is. Echter lijkt Jorge Sanchez tegen PSV de voorkeur te krijgen.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Remko Pasveer, Jorge Sanchez, Jurrien Timber, Calvin Bassey, Daley Blind, Edson Álvarez, Steven Berghuis, Kenneth Taylor, Steven Bergwijn, Brian Brobbey, Dusan Tadic

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts