Jong Ajax pakt drie punten tegen FC Dordrecht: 3-4

Jong Ajax heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht met 3-4 gewonnen. De Ajacieden kwamen al snel op voorsprong via Hlynsson maar nog voor rust wist de thuisploeg een 2-1 voorsprong te pakken via Longo en Pinas. Na de thee maakte Rasmussen er 2-2 van en twee minuten later maakte Hansen de 2-3. Jong Ajax behield het betere van het spel. Dat was voor de thuisploeg het sein opportonistisch te gaan voetballen en dat resulteerde uiteindelijk in de 3-3. Toch toonde Jong Ajax veerkracht en met een rake kopbal van Hlynsson werden alsnog de drie punten gepakt in Dordrecht. Dankzij de overwinning nestelen de beloften zich in een grote middenmoot in de competitie.

Opstelling Jong Ajax: De Graaff, Aertssen, Warmerdam, Gooijer (46. Hato), Pierie; Fitz-Jim, Hlynsson, Regeer; Misehouy (46. Banel), Rasmussen, Hansen (87. Martha)

Related posts