Jong Ajax en VVV Venlo delen de punten: 1-1

Jong Ajax heeft maandagavond niet weten te winnen van VVV Venlo. De ploeg van John Heitinga bleef uiteindelijk steken op een gelijkspel. Op sportpark de Toekomst kwamen de bezoekers na een klein half uur op voorsprong via Braken. Echter had Jong Ajax toen al op voorsprong kunnen staan want een kopbal van Lucca werd ternauwernood van de lijn gehaald. Toch viel de gelijkmaker snel en was het Rasmussen die voor de 1-1 tekende. Zonder Lucca en Conceição, die achtergebleven waren in de kleedkamer, hadden de Ajacieden veel balbezit na rust. Jong Ajax kon de defensie van VVV-Venlo echter niet openrijten, waardoor het duel eindigde in een 1-1-gelijkspel. Volgende week maandag speelt Jong Ajax opnieuw thuis en dan is Willem II de tegenstander. 

Opstelling Jong Ajax: De Graaff; Aertssen, Warmerdam, Pierie, Milovanovic; Fitz-Jim, Hlynsson, Rasmussen; Conceição (46. Misehouy), Lucca (46. Vos), Hansen (85. Banel)

Related posts