Video: Kale en Kokkie en de woedeuitbarsting van Schreuder

Ondanks de grote overwinning van Ajax tegen Excelsior ging het vandaag bij Kale en Kokkie vooral over de woedeuitbarsting van Schreuder. Na de wedstrijd ging Schreuder flink los op de aanwezige media. Kokkie die op vakantie is in Belgie is vond het vooral ’theater’ en Kale snapte het een beetje. Maar ook kale vond dat Schreuder wat kritischer naar zichzelf mag kijken na de verliespartijen tegen AZ, Napoli en Liverpool. Maar gelukkig gaat het ook over de goede wedstrijd van Tadic en Bergwijn, want Schreuder heeft er een dilemma bij. Beide spelers speelde een goede wedstrijd op de linksbuiten. Volgend weekend speelt Ajax tegen RKC Waalwijk. Volgens Kale een kans om als Ajax weer in vorm te raken vor de belangrijke wedstrijden tegen Liverpool, Rangers en PSV.

Related posts