Live Ajax – Excelsior: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax sluit zondagavond om 20:00 uur de tiende speelronde van de Eredivisie af met een thuiswedstrijd tegen Excelsior. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Ajax – Excelsior staat voor de 22ste keer op het programma en daarvan was Ajax 21 keer te sterk voor de ploeg uit Rotterdam dat enkel in 2007 een punt wist te pakken (2-2). De grootste overwinning werd behaald in 1972 toen Ajax met 8-0 won en Cruijff drie doelpunten scoorde. De laatste editie in het seizoen 2018/2019 won Ajax met 6-2 en daarin wist Huntelaar drie keer te scoren.

Nagtegaal aangesteld als arbiter
Marc Nagtegaal is door de KNVB aangewezen als arbiter voor deze wedstrijd. Nagtegaal zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Charles Schaap en Patrick Inia. Vierde official is Nick Smit en vanuit Zeist zal Bas Nijhuis fungeren als VAR. Ajax – Excelsior begint zondag om 20:00 uur.

Tadic keert terug in de basis, Brobbey opnieuw wissel
Dusan Tadic keert terug in de basis bij Ajax. De aanvaller mocht tegen Napoli niet meedoen door een schorsing maar de verwachting is dat Tadic zondag weer van de partij is. Voor Brian Brobbey zijn het mindere tijden want ook tegen Excelsior lijkt Alfred Schreuder te kiezen voor Mohammed Kudus in de spitspositie.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Remko Pasveer, Jorge Sanchez, Jurrien Timber, Daley Blind, Calvin Bassey, Edson Álvarez, Kenneth Taylor, Steven Berghuis, Steven Bergwijn, Dusan Tadic, Mohammed Kudus

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts