Martha schiet Jong Ajax langs Almere City: 2-3

Jong Ajax heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Almere City met 2-3 gewonnen. De ploeg van John Heitinga kwam twee keer op voorsprong (0-1, 1-2) door doelpunten van Rasmussen en Lucca maar de thuisploeg wist in de tweede helft toch de gelijkmaker te scoren. Almere City FC rook bloed en bleef druk zetten op de laatste linie van Jong Ajax. De verdediging van Jong Ajax kraakte niet. En omdat een doelpunt uitbleef, kregen de talentvolle Ajacieden steeds meer hoop op een goed resultaat en dat werd in de slotfase beloond. Fitz-Jim behield het overzicht en bediende de niet buitenspel staande Martha die koelbloedig de bal wist af te ronden. Omdat er niet meer werd gescoord bleek het inbrengen van Martha dus een gouden zet van Heitinga.

Opstelling Jong Ajax: De Graaff; Jermoumi (61. Vos), Aertssen, Warmerdam, Pierie, Regeer, Fitz-Jim, Hlynsson (90. Delgado), Rasmussen, Lucca (61. Martha), Hansen (75. Milovanovic)

 

Related posts