Jong Ajax verliest van Helmond Sport: 0-1

Jong Ajax is vrijdagavond tegen de eerste thuisnederlaag van het seizoen aangelopen. Op sportpark de Toekomst wist Helmond Sport met 0-1 te winnen. Tot vrijdagavond was de ploeg van John Heitinga thuis nog niet geklopt. Alleen Telstar hield Jong Ajax in Amsterdam op een gelijkspel. Uitgerekend de nummer achttien van de Keuken Kampioen Divisie lukte het wel om Jong Ajax te verslaan op de Toekomst. Een vroeg doelpunt van Lieftink zorgde ervoor dat Jong Ajax in de achtervolging moest en leek het tot twee keer toe de gelijkmaker te scoren maar beiden doelpunten werden afgekeurd. Volgende week speelt de ploeg van Heitinga tegen Almere City FC.

Opstelling Jong Ajax: De Graaff; Vos, Aertssen, Pierie, Baas (46. Milovanovic); Regeer, Fitz-Jim, Hlynsson; Banel (62. Martha), Rasmussen (76. Giovanni), Misehouy

Related posts