Live FC Volendam – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt zaterdagmiddag om 16:30 uur de uitwedstrijd tegen FC Volendam. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
FC Volendam – Ajax staat voor de 25ste keer op het programma en achttien keer gingen de drie punten mee naar Amsterdam. De laatste editie werd gespeeld in het seizoen 2008/2009 en toen won Ajax met 1-2 door doelpunten van Vertonghen en Suarez. FC Volendam vinden we terug op een achttiende plaats met vijf punten uit acht wedstrijden. Ajax staat op de tweede plek met negentien punten uit acht wedstrijden.

Lindhout aangesteld als arbiter
Allard Lindhout is door de KNVB aangewezen als arbiter voor deze wedstrijd. Lindhout zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Erwin Zeinstra en Nils van Kampen. Martin Perez is zaterdag de vierde official in Volendam. Martin van den Kerkhof is de VAR. Hij wordt geassisteerd door Jan de Vries.

Sánchez keert terug in selectie
Jorge Sánchez keert terug in de selectie nadat hij is hersteld van een blessure. De Mexicaan deed de gehele training mee en dat is goed nieuws voor Ajax, aangezien de wedstrijden zich in hoog tempo opvolgen. FC Volendam staat laatste in de eredivisie. Slechts één keer won de ploeg van Wim Jonk. ‘De verwachting is dat Ajax gaat winnen’, aldus een Volendam-supporter op De Dijk. ‘Al hadden we die 1-6 ook niet verwacht’. De supporter doelt hiermee op de historische nederlaag van Ajax deze week tegen Napoli.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts