Ajax O18 verslaat Napoli O18 met 5-1

Ajax O18 heeft dinsdag uitstekende zaken gedaan in de poulefase van de UEFA Youth League door op sportpark de Toekomst de leeftijdsgenoten van Napoli met 5-1 te verslaan. Desondanks incasseerde Ajax O18 een domper toen het na een half uur spelen met tien man verder moest na rood voor doelman Sten Kremers, maar toen stond er al een 2-0 voorsprong op het bord. Leonardo Rossi schoot de strafschop ijskoud voorbij de vliegensvlug ingebrachte reservedoelman Paul Reverson. Nog voor rust liep Ajax O18 uit naar een 3-1 voorsprong. In de tweede helft leek Napoli iets gevaarlijker te worden maar uiteindelijk werd het een 5-1 overwinning voor de jonge Ajacieden.

Ajax O18 – Napoli O18 5-1 (3-1)
‘8 Misehouy 1-0