Klaassen: ‘Als je 1-1 speelt thuis tegen Go Ahead, schaam je je kapot’

Davy Klaassen schaamt zich naar eigen zeggen kapot voor het gelijkspel van Ajax tegen Go Ahead Eagles, 1-1. De Ajacied was zelf verantwoordelijk voor de 1-0, maar moest met zijn ploeg in de tweede helft de gelijkmaker incasseren. ‘Als je 1-1 speelt thuis tegen Go Ahead, schaam je je kapot’, aldus Klaassen.

‘We moeten wel beter dan dit. Voor mijn goal krijgen we wel wat kansen en mogelijkheden, maar als je daarna 1-0 voorstaat, mag je het nooit meer weggeven. Denk dat we genoeg kansen hebben gehad op twee, drie goals. Ik denk dat de veldbezetting niet helemaal perfect was. De verkeerde spelers hielden het breed. ‘Dat hebben we in de rust aangegeven. De buitenspelers moeten het breed houden, maar nu waren het vooral Kenneth (Taylor, red.) en Grillitsch. Daardoor lag het veld, als we de bal verloren, best wel open. De tweede helft gaat dat beter en krijg je kansen. Kijk, het is leuk als je scoort, maar als je 1-1 speelt thuis tegen Go Ahead, schaam je je kapot’, aldus Klaassen voor de camera van ESPN.

 

Related posts