Zaterdag geen treinen op Bijlmer Arena, Duivendrecht en Amsterdam-Zuid

Wie aankomende zaterdag de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles bezoekt en met de trein reist moet even opletten. De NS heeft namelijk besloten om station Amsterdam Bijlmer Arena te sluiten tussen 16.00 uur en het einde van de dag. Vanwege werkzaamheden is er slechts één spoor tussen Amsterdam en Utrecht beschikbaar. Hierdoor is er geen treincapaciteit beschikbaar voor de bezoekers.

Naast de thuiswedstrijd van Ajax speelt ook De Dijk in de Ziggo Dome. Dat concert is nagenoeg uitverkocht en dus wordt er 15.000 man extra verwacht. ‘We hebben met de organisaties van de Johan Cruijff Arena, Ziggo Dome, Gemeente Amsterdam, GVB en Politie een aangepast reisadvies afgestemd. Bezoekers wordt geadviseerd hun reis vooraf te boeken met andere vervoermogelijkheden dan de trein. GVB rijdt de normale metrodienstregeling en vergroot de capaciteit. Advies aan metroreizigers om zowel voor als na de evenementen de reisplanner te raadplegen’, aldus de NS.

Related posts