Jong Ajax met 3-1 te sterk voor NAC Breda (Incl foto’s)

Jong Ajax heeft mandagavond de thuiswedstrijd tegen NAC Breda met 3-1 gewonnen. De ploeg van John Heitinga kwam in de eerste helft op achterstand door een doelpunt van Van der Sande maar maakte dat in de tweede helft helemaal goed. Kik Pierie reageerde alert op een rebound die ontstond door een kopbal van Donny Warmerdam: 1-1. Niet veel later maakte Misehouy de 2-1 maar zijn treffer werd afgekeurd wegens buitenspel. Echter scoorde de aanvaller vijf minuten later wel en bracht hij Jong Ajax op een 2-1 voorsprong. Smetje op de avond was een flink opstootje, waarbij uiteindelijk Hansen en NAC’er Agougil van het veld werden gestuurd. Negen minuten voor tijd besliste Giovanni de wedstrijd en klimt Jong Ajax naar een zevende plaats op de ranglijst. 

Opstelling Jong Ajax: Kremers, Aertssen, Warmerdam, Pierie, Jermoumi (46. Milovanovic), Fitz-Jim, Delgado (90+3. Kjaer), Misehouy (78. Giovanni), Hansen, Rasmussen, Van Axel Dongen (38. Martha)

Related posts