Jong Ajax blijft steken op gelijkspel bij TOP Oss: 1-1

Jong Ajax is vrijdagavond niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel op bezoek bij TOP Oss. De wedstrijd in Oss begon met een minuut stilte ter nagedachtenis aan Piet Schrijvers. De oud-Ajax-doelman overleed eerder deze week op 75-jarige leeftijd. De ploeg van John Heitinga kwam na tien minuten op voorsprong door Rasmussen en na de 4-0 en 5-1 op eigen terrein tegen respectievelijk Heracles en De Graafschap leek het weer een mooie avond te worden voor de Ajacieden. Toch zwakte het overwicht naarmate de wedstrijd vorderde af en was het de thuisploeg die in de tweede helft langszij kwam via Margaritha en daar bleef het uiteindelijk ook bij. Komende maandag komt Jong Ajax weer in actie. In Amsterdam is NAC de tegenstander. 

Opstelling Jong Ajax: De Graaff; Jermoumi, Warmerdam, Pierie, Milovanovic, Fitz-Jim (78. Misehouy), Regeer, Hlynsson, Martha (72. Aertssen), Rasmussen, Van Axel Dongen (46. Hansen)

Related posts