Ajax presenteert nog maar eens een nieuwe collectie

Ajax, adidas en kledingmerk Daily Paper hebben maandag een nieuwe ‘pre-match’-collectie gelanceerd. Anderhalve week geleden werd er ook al een goudkleurig derde wedstrijdshirt gepresenteerd. In de nieuwe kleurrijke collectie dient Oost-Afrikaans kralenwerk als inspiratie voor de print en spelen de Pan-Afrikaanse kleuren rood, zwart en groen de hoofdrol. Met de collectie wordt het multiculturalisme in Amsterdam geëerd, aldus Ajax via de officiële kanalen.

Het is dus de tweede keer in korte tijd dat Ajax, adidas en Daily Paper met een complete lijn komen. Op 24 augustus werd het gouden derde tenue gelanceerd. Hier lag de nadruk op de Amsterdamse straatvoetbalcultuur en op het shirt zijn negen prominente Amsterdamse straatvoetbalpleintjes te zien.

Related posts