RvC weigert ook verlaagde transfersom Ocampos; Ajax zet in op huur en polst daarnaast Ziyech

Sevilla lijkt in paniek geraakt dat Ajax af lijkt te haken om Lucas Ocampos over te nemen van de Spanjaarden. Declub heeft volgens De Telegraaf de vraagprijs daarom verlaagd van 20 naar 15 miljoen euro. Volgens de laatste berichten van De Telegraaf is de RvC van Ajax ook daarmee niet akkoord gegaan. Als Sevilla de prijs niet nog verder verlaagd lijkt Ajax in te zetten op het huren van de Argentijn voor één seizoen. De RvC zou daar wel akkoord voor gegevn hebben. Inmiddels heeft Ajax volgens De Telegraaf en Voetbal International ook weer contact opgenomen met Hakim Ziyech.

Of het met Ziyech tot een akkoord komt moet blijken. Ajax lijkt geen trek te hebben in een definitieve overname, terwijl Chelsea en Ziyech niets voelen voor een verhuur.yEerder ketste een transfer van Ziyech af omdat Ajax inzette op een huurdeal van één seizoen, terwijl the Blues de creatieveling alleen willen verkopen. Volgens De Telegraaf wordt de komst van Ziyech hierdoor nog steeds een lastig verhaal. Ziyech is bang voor het scenario dat hij na één seizoen bij Ajax weer terug moet naar Stamford Bridge en daar wederom op een zijspoor belandt. De vleugelspits gaat liever voor zekerheid en heeft Ajax gevraagd om hem definitief over te nemen.

Related posts