‘RvC gaat ook voor komst Vlachodimos liggen’

Ajax weet er op de laatste dag van de transfertermijn een ware soap van te maken. Waar we vanochtend verrast werden met het nieuws dat de Raad van Commissarissen van Ajax niet akkoord gaat met het kopen van Ocampos, het aantrekken van Grillitsch, volgde aan het begin van de avond het onverwachte bod van Chelsea op Edson Alvarez van 50 miljoen. Tussendoor werd bekend dat de club ook een akkoord had bereikt met doelman Odysseas Vlachodimos van Benfica. Als we de laatste berichtten mogen geloven dan gaat de RvC ook voor de komst van Vlachodimos liggen. ‘De RVC heeft deze deal in eerste instantie afgekeurd zoals ze ook eerst bij Ocampos deden. Zij zullen hier hun redenen voor hebben’, aldus de welingelichte twitteraar Hamstelaar

Related posts

1 Comment

Comments are closed.