Chelsea wedt op twee paarden en zet naast Alvarez ook in op PSV-er Sangaré

Chelsea verraste Ajax door op de slotdag van de Nederlandse transfertermijn een bod van 50 miljoen neer te leggen voor Edson Alvarez. Maar de Engelsen blijken op twee paarden te wedden want naast Alvarez is de club uit Londen ook bereid een bedrag van 40 tot 45 miljoen euro te betalen voor Ibrahim Sangaré, zo meldt het Eindhovens Dagblad woensdagavond. Het nieuws is opvallend, daar de Ivoriaans international begin augustus nog zijn handtekening zette onder een verbeterd contract in Eindhoven.

Het Brabants Dagblad verzekert dat Chelsea zich reeds gemeld heeft bij PSV met de belangstelling voor de middenvelder. Of the Blues al een officieel bod hebben uitgebracht, is vooralsnog onduidelijk. Naar verluidt is Chelsea bereid om een transfersom van 40 tot 45 miljoen over te maken naar Eindhoven voor de 24-jarige middenvelder. Zelf zou Sangaré wel oren hebben naar een overstap.

Begin augustus ondertekende Sangaré een nieuw contract bij PSV, waardoor een verplichte afkoopsom van 37 miljoen euro niet meer actueel is. Chelsea wil daar mogelijk overheen gaan. PSV is volgens de berichtgeving alleen bereid mee te werken aan een vertrek van Sangaré als Cody Gakpo de club trouw blijft. Vertrekt de aanvaller voor het verstrijken van de deadline, dan zal PSV voor een transfer van het doelwit van Chelsea gaan liggen.

Related posts