Live FC Utrecht – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax moet zondag al vroeg op pad want om 12:15 uur staat de uitwedstrijd tegen FC Utrecht op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
FC Utrecht – Ajax staat voor de 51ste keer op het programma en daarin wist de thuisploeg veertien keer te winnen terwijl Ajax 26 keer met de drie punten vertrok uit de Domstad. Vorig seizoen won Ajax met 0-3 door doelpunten van Antony en Brobbey (2x). FC Utrecht staat momenteel op de twaalfde plek met twee punten uit drie wedstrijden. Ajax is koploper met negen uit drie.

Makkelie aangesteld als arbiter. 
Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Makkelie zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Hessel Steegstra en Jan de Vries. De vierde official is Sander van der Eijk. Dennis Higler en Rens Bluemink fungeren als VAR en AVAR. FC Utrecht – Ajax begint zondag om 12:15 uur.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts