Jong Ajax haalt uit tegen De Graafschap: 5-1 (Incl foto’s)

Jong Ajax heeft maandagavond flink uitgehaald in de thuiswedstrijd tegen De Graafschap. Op sportpark de Toekomst werd het maar liefst 5-1.Sontje Hansen opende na negen minuten de score maar in de 42ste minuut kwam De Graafschap op gelijke hoogte via Neghli. Echter was het Hansen die twee minuten later opnieuw doel trof en Jong Ajax ging rusten met een 2-1 voorsprong. In de tweede helft wist Jong Ajax de score flink uit te breiden en via Misehouy, Rasmussen en Lucca werd er een 5-1 overwinning behaald.

Opstelling Jong Ajax: De Graaff, Regeer, Warmerdam, Pierie, (/82 Milovanovic), Baas, Fitz-Jim, (/46 Aertssen), Rasmussen, Hlynsson, Hansen, (/82 Martha), Lucca, (/89 Banel), Van Axel Dongen (/46 Misehouy)