Ajax Vrouwen bereiken tweede voorronde van de UEFA Women’s Champions League

De Ajax Vrouwen hebben de tweede voorronde van de UEFA Women’s Champions League bereikt door Eintracht Frankfurt mwet 2-1 te verslaan. De Ajax Vrouwen kwamen snel op voorsprong via Grant maar in de tweede helft kwam Frankfurt langszij via Prasnikar. In de absolute slotfase wist Bakker met een fraaie omhaal de 2-1 te scoren. Dankzij de overwinning op Eintracht Frankfurt gaan de Ajax Vrouwen verder naar de tweede voorronde van de UEFA Women’s Champions League. Deze wedstrijden worden gespeeld op 20/21 september en 28/29 september.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop; Van der Most, De Sanders, Doorn, Kardinaal (46. Hoekstra); Spitse, Sabajo (40. Noordam), Pelova; Grant, Leuchter (83. Bakker), Weerden (71. Verhoeve)

 

Related posts