Live Sparta – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax reist zondag af naar Rotterdam voor de uitwedstrijd tegen Sparta. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Sparta – Ajax staat voor de 56ste keer op het programma en daarvan wist Ajax er 26 winnend af te sluiten. In 2009 won Sparta voor het laatst en deed dat met een 4-0 overwinning. Dit was tevens de laatste wedstrijd van Marco van Basten als trainer van Ajax . Vorig seizoen won Ajax met 0-1 door een doelpunt van Tadic.

Manschot aangesteld als arbiter
Jeroen Manschot is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Manschot zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Dave Goossens en Patrick Inia. Alex Bos is de vierde official. Vanuit het ARAG Replay Center in Zeist kijkt Sander van der Eijk mee als VAR, met naast zich AVAR Joost van Zuilen.

Antony begint waarschijnlijk op de bank
Het begint er steeds meer op te lijken dat Antony toch de overstap gaat maken naar Manchester United. Antony ontbrak vrijdag op de training en zal waarschijnlijk vanaf de bank starten. Hierdoor lijkt Berghuis zijn basisplaats terug te krijgen. Zelf laat Antony weinig los over de belangstelling van Manchester en kan ook niet garanderen dat hij het seizoen afmaakt in de Johan Cruijff Arena. ‘Wat ik wel kan zeggen, is dat ik met mijn familie, zaakwaarnemers en Ajax tot de juiste beslissing wil komen, die goed is voor iedereen. Uiteindelijk bepaalt God mijn toekomst’, aldus de kleine Braziliaan.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Remko Pasveer, Devyne Rensch, Jurrien Timber, Daley Blind, Owen Wijndal, Edson Álvarez, Kenneth Taylor, Dusan Tadic, Steven Berghuis, Brian Brobbey, Steven Bergwijn

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts