Antony ontbreekt op training; Manchester United blijft vechten voor zijn komst

Manchester United blijft vechten voor de komst van Antony. Het was al bekend dat de club van manager Erik ten Hag niet wil opgeven, ondanks een door Ajax geweigerd bod van tachtig miljoen euro. Vandaag ontbrak Anotny opvallenderwijs op de training bij Ajax en transferexpert Fabrizio Romano meldt dat het door de transfergeruchten onzeker is of Antony ook zondag aantreedt voor Ajax in de uitwedstrijd tegen Sparta. Intern wordt daar deze dagen over gediscussieerd, aldus Romano.

Manchester United zag reeds aanbiedingen van zestig en tachtig miljoen euro voor Antony naar de prullenbak worden verwezen door het bestuur van Ajax. Desondanks heerst volgens Romano bij the Red Devils het gevoel dat de Braziliaanse vleugelaanvaller de transfer wil doorzetten. Antony is de afgelopen maanden regelmatig in verband gebracht met een hereniging met Ten Hag. Ajax zou mikken op een transfersom van meer dan honderd miljoen euro.

De Telegraaf brengt vrijdagmiddag naar buiten dat Antony zich vrijdag wel meldde op Sportpark De Toekomst, maar dat hij de training van Ajax heeft overgeslagen. Wel bracht hij enige tijd door in het krachthonk. De buitenspeler weigert om uitspraken te doen over de mogelijke transfer richting Manchester United. Ajax doet voorlopig eveneens geen mededelingen over het al dan niet meespelen van Antony zondag tegen Sparta.

Romano meldt opnieuw dat Ten Hag met onder meer Cody Gakpo ook goedkopere opties op zijn lijstje heeft staan, al lijkt PSV ook niet happig te zijn op een vertrek van de Eindhovense buitenspeler. Zeker niet voorafgaand aan de return tegen Rangers in de Champions League.

De houding van Ajax zorgt ervoor dat ook PSV de jackpot wil. De Eindhovenaren mikten in eerste instantie op een bedrag van 45 à 50 miljoen euro, maar PSV-watcher Rik Elfrink sluit niet uit dat dit bedrag veel hoger uit gaat vallen. Gakpo heeft zelf al aangegeven dat het behalen van de groepsfase van de Champions League ervoor zorgt dat hij niet per se weg hoeft bij PSV. De buitenspeler staat er goed op bij bondscoach Louis van Gaal en wil graag met Oranje naar het WK. Die kansen zouden kunnen slinken indien hij in het buitenland op de bank terechtkomt.

Related posts