Ajax Vrouwen buigen wedstrijd om en verslaan Kristianstad

De Ajax Vrouwen hebben donderdagmiddag het eerste duel in de eerste kwalificatieronde van de UEFA Women’s Champions League met 3-1 gewonnen van Kristianstad Kristianstads DFF. De Ajacieden kwamen wel achter met 0-1 maar wisten dit uiteindelijk toch om te buigen. Pelova, Bakker en Grant waren de doelpuntenmaaksters aan Ajax zijde waardoor de Ajacieden zich zondag mogen opmaken voor een wedstrijd met als inzet een plek in de tweede voorronde van de UEFA Women’s Champions League.

Bekijk hier de samenvatting van dit duel

Kristianstad -Ajax (1-3)
19. Evelyne Viens 1-0
63. Victoria Pelova 1-1
84. Eshly Bakker 1-2
90+3. Chasity Grant 1-3

Opstelling Ajax:
Kop; Kardinaal, De Sanders, Doorn, Verhoeve; Pelova, Spitse, Sabajo; Grant, Leuchter, Weerden.

Related posts