‘United komt toch nog met laatste ‘massive offer’ op Antony’

Sky Sports meldt dat Manchester United toch nog een keer terug komt deze transferperiode om een laatste gigantisch bod neer te leggen om Antony lost te weken bij Ajax. Volgens journalist Dharmesh Sheth van Sky Sports komt de club van Erik ten Hag met een ‘massive offer’ voor Ajax. 

Antony stond in het begin van de zomerse transferperiode al op de radar bij het Manchester United van Erik ten Hag. United bracht ook een bod uit van zo’n zestig miljoen euro op de Braziliaans international. Dat vond Ajax destijds niet genoeg. De geruchten gaan dat Ajax mikt op een bedrag tussen de 80 en 100 miljoen euro.

Antony reageerde afgelopen weekend op de geruchten over Man United. “Ik richt mij op het hier en nu. Wat komt, dat komt, we zullen zien. Op dit moment zit ik hier goed”, liet de Braziliaan weten tegenover de NOS.

Dat de club uit Engeland terugkomt voor de Braziliaan lijkt samen te vallen met de tegenvallende start van het seizoen. De eerste twee wedstrijden in de Premier League werden beide verloren en dus vindt United zich terug onderaan de ranglijst van de Engelse competitie. In alle media is te lezen dat Manchester United druk is met het vinden van versterkingen maar vooralsnog weinig succes kent op de transfermarkt. De transfer van Adrien Rabiot van Juventus is afgeketst en het lijkt er ook niet op dat Frenkie de Jong nog gehaald kan worden.

Het laatste gerucht is dat United ook de pijlen richt op Real Madrid middenvelder Casemiro en aanvaller Christian Pulisic van Chelsea. Volgens Marca staat Casemiro niet onwelwillend tegenover een overstap naar Old Trafford, mede door de aantrekkelijke financiën die hem aangeboden zijn. Het gebrek aan Champions League-voetbal bij het team van Erik ten Hag is wel een nadeel. De 23-jarige Pulisic moet op huurbasis overkomen van Chelsea. De aanvaller is gefrustreerd over zijn rol als wisselspeler bij The Blues en wil minuten maken met het oog op het WK in Qatar van deze winter.

Door de slechte resultaten van Man United wordt je momenteel dood gegooid met namen die in verband gebracht worden met de Engelse topclub.

Een lijst van namen van (vermeende) transfertargets voor United:
Yann Sommer
Asmir Begovic
Sergiño Dest
Thomas Meunier
João Félix
Casemiro
Frenkie de Jong
Rubén Neves
Adrien Rabiot
Moises Caicedo
Antony
Christian Pulisic
Jamie Vardy
Marko Arnautovic

Related posts