Jong Ajax onderuit tegen Roda JC

Jong Ajax heeft de tweede competitiewedstrijd niet weten te winnen want de ploeg van John Heitinga ging vrijdagavond met 1-0 onderuit op bezoek bij Roda JC. De wedstrijd in Kerkrade kwam moeizaam op gang. Het tempo in de beginfase lag bij beide ploegen laag waardoor er nauwelijks kansen werden gecreëerd. Naci Ünüvar en Christian Rasmussen hadden in de eerste helft de kans om de score te openen maar vonden doelman De Boer op hun pad. In de tweede helft zorgde een handsbal van Kik Pierie ervoor dat de thuisploeg op voorsprong kwam want Vente wist de toegekende strafschop te benutten. Jong Ajax ging vervolgens op zoek naar de gelijkmaker. Verder dan enkele mogelijkheden van Sontje Hansen, Kristian Hlynsson en Rasmussen kwamen de Ajacieden niet.

Opstelling Jong Ajax: Kremers; Gooijer (70. Jermoumi), Warmerdam (90. Martha), Pierie, Milovanovic (70. Aertssen); Regeer, Fitz-Jim, Hlynsson (84. Misehouy); Hansen (90. Vos), Rasmussen, Ünüvar.

Related posts