‘Sanchez doorstaat medische keuring; Vandaag presentatie, morgen terug naar Mexico voor werkvergunning’

Jorge Sanchez doorstond gisteren (maandag) met succes de medische keuring waardoor er niets meer in de weg staat om vandaag zijn 5-jarig contract bij Ajax te tekenen, zo meldt De Telegraaf. Ajax betaald vijf miljoen euro vast, maximaal een half miljoen euro aan bonussen en een percentage doorverkoop aan Club America, de huidige club van Sanchez die de transfer al heeft bevestigt.

De 24-jarige Mexicaan doorstond maandag de medische keuring, waarna hij in zijn hotel wachtte op de afronding van het papierwerk. Later op de avond ging Sanchez met zijn zaakwaarnemers Eduardo Hernandez en Fulco van Kooperen uiteten waarbij ook Ajax-middenvelder Edson Álvarez aanwezig was. De landgenoot van Sanchez fungeerde de afgelopen dagen al als gids van de aanstaande Ajax-aanwinst en ging zelfs mee naar de medische keuring.

Nadat Sanchez dinsdag zijn contract bij Ajax heeft ondertekend, keert de Mexicaan tijdelijk terug naar Mexico om zijn werkvergunning in orde te maken. De verwachting is dat Ajax over anderhalve week over de rechtsback kan beschikken. Hij zou dan op zijn vroegst in het uitduel met Sparta op 21 augustus kunnen debuteren.

Related posts