‘Klaiber kan naast FC Utrecht ook naar Engelse Championship’

Het is nog lang geen uitgemaakte zaak dat Sean Klaiber terugkeert naar zijn voormalige club FC Utrecht. Een terugkeer is volgens het Algemeen Dagblad nog ‘ver weg’. Volgens het AD zijn Ajax en FC Utrecht nog niet echt in onderhandeling over Klaiber, al zijn er wel gesprekken. Mogelijk speelt de interesse van andere clubs een rol waarom het management van Klaiber nog niet toehapt op de lonk van Utrecht. Er zouden namelijk ook twee clubs uit de Engelse Championship volgens het AD ‘serieus’ zijn voor de 31-jarige verdediger.

Klaiber maakte twee jaar geleden de beladen overstap van Utrecht naar Ajax, waar hij werd herenigd met trainer Erik ten Hag. Onder diens opvolger Alfred Schreuder is zijn perspectief op speeltijd heel klein geworden. Klaiber moet Devyne Rensch voor zich dulden en ook Youri Regeer lijkt Klaiber gepasseerd in de rangorde. Bovendien is de landskampioen met de Mexicaan Sanchez voornemens nog een rechtsback aan te trekken.

Related posts