Ajax zaterdag tegen Fortuna voor het eerst in nieuwe uittenue

Ajax start de competitie komend weekend met een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard en doet dit in een geheel nieuw uittenue van adidas. De landskampioen speelt het seizoen 2022/2023 in een donkerblauw uitshirt, met goud en rood als accentkleuren, zo meldt de club via de officiële website. Het shirt is geen verrassing. Half juni lekte het al uit via Footy Headlines.

‘Het clublogo, de verschillende sponsorlogo’s en de rugbedrukking zijn goud. Rood komt terug in de drie kampioenssterren op de borst en de adidas-strepen op de schouders. In het oog springende details zijn verder de opvallende geweven kraag en mouwboorden, waarbij door plaatsing van aaneengesloten kruizen en gebruik van de accentkleuren van het shirt een speels grafisch patroon ontstaat’, zo valt te lezen op Ajax.nl.

Related posts