‘Onderhandelingen Ajax en Club America over Sanchez in volle gang’

De onderhandelingen tussen Ajax en Club America over een transfer van de Mexicaanse rechtsback Jorge Sanchez zijn volgens De Telegraaf in volle gang. De komende dagen moet duidelijk worden of een transfer van de Mexicaans international tot de mogelijkheden behoort. De Telegraaf meldde eerder al dat Sanchez zo’n vijf miljoen euro zou moeten kosten. Club America liet echter al snel weten dat het de verdediger niet wil laten vertrekken en de RvC van Ajax liet weten dat er eerst uitgaande transfers moesten plaats vinden voordat de onderhandelingen over Sanchez gestart mochten worden.

Ajax hoopt met Sanchez een concurrent aan te trekken voor Devyne Rensch. Sanchez speelde tot dusverre 31 interlands voor Mexico en bij Ajax zou hij zich willen verzekeren van een basisplaats op het WK in Qatar in november.

Related posts