Ihattaren laat zich weer zien op de Toekomst; Volgende week gesprek met Ajax

Ajax gaat volgende week met Mohamed Ihattaren in gesprek over een traject op maat, zo meldt De Telegraaf deze woensdagochtend. Dinsdag liet Ihattaren zijn gezicht vervolgens zien op Sportpark de Toekomst waar hij een individueel programma afwerkte. ‘Back in business’, liet de speler zelf dinsdag weten via Instagram. Ajax vindt het nu zaak dat Ihattaren zich vanaf nu voor de volle honderd procent op het voetbal concentreert, aldus De Telegraaf. Ihattaren wordt sinds de afgelopen winterse transferperiode gehuurd van Juventus. Ajax heeft de mogelijkheid om de spelmaker voor twee miljoen euro over te nemen.

Ihattaren werkte tijdens de voorbereiding hard op weg naar een succesvolle rentree. Hij bleek topfit te zijn en liet zich zien in de eerste oefenduels van Ajax. Al snel na de terugkeer van het trainingskamp in De Lutte was hij plots afwezig. Volgens Ajax omdat hij niet fit was maar al snel verschenen er geruchten dat er iets heel anders aan de hand was. Volgens De Telegraaf ontbrak Ihattaren vanwege dreiging uit het criminele milieu en kon hij om die reden niet bij Ajax of zelfs in zijn eigen woning zijn. Onzin, volgens Ihattaren zelf. Via Instagram reageerde hij: ‘Wat kan ik soms toch om de media lachen’. Zijn zus schreef eerder: ‘Wij hebben niks met criminaliteit en bedreigingen te maken en staan altijd supersterk. Healthy en soon back little brother, we are fine. Geloof niet alles.’

Related posts