Ajax komt met korte summiere update over situatie Ihattaren

Ajax heeft op de officiële website van de club een korte summiere update gegeven over de situatie van Mohamed Ihattaren. de club bevestigt het bericht van De Telegraaf dat Ihattaren deze week is gestart met een individueel trainingsprogramma om fysiek fit te blijven. ‘Komende week voeren de club en de speler gesprekken om te kijken hoe het vervolgtraject zal verlopen’, aldus Ajax. 

‘Laat duidelijk zijn dat we allemaal bezorgd zijn om Mo’, zei directeur voetbalzaken Gerry Hamstra afgelopen week nog tegenover Ziggo Sport. ‘We zijn een voetbalclub, maar sommige dingen gaan verder dan voetbal. We zijn heel erg begaan met Mo. Er is een directe lijn vanuit Ajax met hem en we hopen dat hij er snel bij is.’ Volgende week zal de club opnieuw met de speler in gesprek gaan. Tot die tijd traint hij individueel apart van de groep..

Behalve enkele foto’s waarin de speler aangeeft dat de media onzin rondstrooien over de werkelijke redenen van zijn afwezigheid al enkele weken bij Ajax weigert hij zelf nog steeds duidelijkheid te geven. Ook Ajax geeft vooralsnog dus geen uitsluitsel.

Related posts