Ihattaren reageert op geruchten: ‘Niks te maken met criminaliteit, geloof niet alles’

Het verhaal rond Mohamed Ihattaren wordt steeds vreemder. De Telegraaf meldt dat de twintigjarige aanvaller vanwege dreiging uit het criminele circuit nog altijd niet aanwezig is bij de trainingen en wedstrijden van Ajax. Volgens Ihattaren klopt dit echter niet. Op Instagram ontkennend hij de berichtgeving van De Telegraaf. 

“Wat kan ik soms toch om de media lachen”, zo luidt de reactie van Ihattaren op een Instagram Story van zijn zus Najwa, die aangeeft dat de familie niks met criminaliteit en bedreigingen te maken heeft ‘en altijd super sterk staat’. “Healthy en soon back little brother, we are fine. Geloof niet alles.”

Vreemd is dan weer wel dat hij zwijgt over wat volgens hem dan de werkelijke reden is dat hij al weken afwezig is bij Ajax. Zowel Ihattaren zelf als ook Ajax laten daar niets over los. Ajax zelf kwam tot dusverre alleen met de smoes naar buiten dat Ihattaren niet fit zou zijn. Dat daar weinig van klopte werd al snel duidelijk. Zolang speler en club weigeren juiste informatie naar buiten te brengen blijven de geruchten rondom de speler rondzingen hetgeen hem en de club alleen maar kunnen beschadigen.

Meer over Mo Ihattaren

Related posts