AD: ‘Terugkeer naar FC Utrecht lonkt voor Klaiber’

Sean Klaiber staat in de belangstelling van FC Utrecht, zo meldt het Algemeen Dagblad maandagavond. Utrecht is nog op zoek naar verdedigende versterking en daarvoor zou een interessante optie zien. Ajax wil graag de Mexicaan Sanchez aantrekken als nieuwe rechtsback maar heeft van de Raad van Commissarissen te horen gekregen dat het eerst spelers moet verkopen dan wel verhuren voordat er weer geïnvesteerd mag worden.

Klaiber mag bij Ajax, al dan niet tijdelijk, vertrekken. Naast Devyne Rensch lijkt Klaiber ook in de pikorde ingehaald door de talenten Youri Regeer en Kian Fitz-Jim in de strijd om de rechtsback positie. Bovendien wil Ajax, in de persoon van de Mexicaan Sanchez, nog een nieuwe rechtsback aantrekken.

Klaiber zou volgens het AD voor een ‘schappelijke prijs’ mogen vertrekken, wat de interesse van FC Utrecht heeft gewekt. Hoeveel Klaiber precies moet kosten, is niet bekend. Ajax nam Klaiber twee jaar geleden juist over van Utrecht. De 28-jarige verdediger speelde tussen 2014 en 2020 in de Domstad en was lange tijd een vaste waarde. Bij Ajax wist hij nooit een vaste basisplaats te veroveren.. In zijn eerste seizoen speelde de 28-jarige verdediger in totaal 22 wedstrijden, waarvan het gros als invaller. Vorig seizoen speelde hij geen minuut vanwege een zware blessure aan de knie: hij scheurde zijn voorste kruisband af en lag het hele seizoen eruit.

Related posts