Schreuder kiest voor Gorter op doel voor wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal

Jay Gorter start zaterdagavond in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV in de basis, zo verklapt Alfred Schreuder tijdens de persconferentie in aanloop naar de Nederlandse Supercup. Naast Gorter lijkt ook Antony zich op te mogen maken voor een basisplaats.

Schreuder beschikt komend seizoen naast Gorter ook over de doelmannen Maarten Stekelenburg en Remko Pasveer. Schreuder heeft nog geen knoop doorgehakt wie van hen het seizoen als eerste doelman aanvangt, maar spreekt wel zijn vertrouwen in Gorter uit. “Jay Gorter verdedigt morgen (zaterdag, red.) het doel”, zo verklapt Schreuder. “We hebben prima keepers, twee oudere en een jongere. Ik ga nog niet een keeper voor de toekomst aanwijzen. Dat weet ik niet. Maar ik kan wel zeggen dat Jay morgen start.”

Schreuder wil op de persconferentie in aanloop naar de Johan Cruijff Schaal nog niet te veel prijsgeven, maar naast Gorter lijkt ook Antony te kunnen rekenen op een basisplaats tegen PSV. “Na zijn blessure moeten we voorzichtig zijn, maar hij is goed hersteld van dinsdag. Als er geen bijzonderheden komen, is hij fit genoeg om te starten”, aldus Schreuder.

Related posts