Ajax verlengt contract Salah-Eddine en stalt hem bij FC Twente

Salah-Eddine

Ajax heeft het contract van Anass Salah-Eddine opengebroken en verlengd tot medio 2025, zo meldt De Telegraaf. Ajax verhuurd de verdediger  komend seizoen aan FC Twente, waar hij de linksbackpositie moet bekleden. Het oude contract van Salah-Eddine liep tot volgend jaar zomer. De speler was al enige tijd in onderhandeling met Ajax over een nieuwe verbintenis, maar was ontevreden over het voorstel van de club. Ook onder andere Feyenoord hengelde daardoor naar zijn diensten.

Salah-Eddine werd door Ajax vier jaar geleden overgeheveld vanuit de jeugdopleiding van AZ. De linkervleugelverdediger speelde afgelopen seizoen zijn wedstrijden voor Jong Ajax en maakte in de allerlaatste competitiewedstrijd zijn debuut in de hoofdmacht, als invaller tegen Vitesse (2-2). De clubleiding ziet toekomst in de geboren Amsterdammer en deed in april een voorstel om zijn contract te verlengen. Nadat het eerste voorstel te licht werd bevonden, zijn beide partijen nu alsnog tot een akkoord gekomen.

De interesse in de linkervleugelverdediger was groot, daar naast FC Twente ook Feyenoord, Club Brugge en Everton geïnteresseerd waren in zijn diensten. De Enschedeërs trekken dus aan het langste eind. Salah-Eddine wordt komend seizoen gehuurd en keert in principe daarna weer terug bij Ajax.

Related posts