‘Ajax daadwerkelijk geïnteresseerd in Depay; Bergwijn ziet hereniging helemaal zitten’

Volgens de Spaanse krant Sport is Ajax één van de clubs die geïnteresseerd is in Memphis Depay van FC Barcelona. Ook Tottenham Hotspur, Juventus en AS Roma worden genoemd als mogelijke werkgever. FC Barcelona zou minimaal twintig miljoen euro willen ontvangen voor Depay. De timing is opvallend, omdat Steven Bergwijn zaterdagochtend in De Telegraaf, ook aangaf hem graag te zien in het shirt van Ajax. FC Barcelona heeft Robert Lewandowski zo goed als binnen en dat betekent dat Depay weg zou mogen, zo wordt geschreven. 

Afgelopen januari wisten wij te melden dat Ajax al interesse had in Depay. Toen werd hij nog als alternatief gezien voor Bergwijn. Wellicht voetballen beiden dus binnenkort samen bij Ajax. ”Ik denk dat Memphis hier qua spel heel erg goed zou passen. Of het realistisch is? Dat weet ik niet. Natuurlijk zou ik het toejuichen, want we hebben sinds onze gezamenlijke PSV-tijd een geweldige band”, aldus Bergwijn tegenover De Telegraaf.

Related posts