Ajax blijft steken op gelijkspel tegen KAS Eupen

Ajax speelde vrijdagmiddag op sportcomplex de Toekomst een oefenwedstrijd tegen het Belgische KAS Eupen en die wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. In de eerste helft waren de hoogtepunten spaarzaam waardoor Schreuder in de rust zeven wissels in het veld bracht. Nico Tagliafico, Lisandro Magallán, Mohammed Kudus, Sean Klaiber, Youri Regeer, Mohamed Daramy en Amourricho van Axel Dongel kwamen binnen de lijnen. Toch viel het doelpunt aan de andere kant en Prevljak opende de score namens Eupen. Zes minuten voor tijd wist Ajax dan toch nog te scoren. Na een goede actie van Tagliafico schoot Kudus de bal van dichtbij hard achter Nurudeen. Ajax vertrekt komende zondag naar Oostenrijk voor het tweede trainingskamp in de voorbereiding op het seizoen 2022/2023.

Opstelling Ajax: Gorter; Rensch (46. Klaiber), Schuurs (46. Magallán), Blind (63. Pierie), Wijndal (46. Tagliafico); Álvarez (46. Regeer), Taylor (63. Fitz-Jim), Klaassen; Berghuis (46. Van Axel Dongen) (63. Ünüvar), Tadic (46. Kudus), Bergwijn (46. Daramy)

Related posts