Manchester United verhoogt bod op Martínez tot 50 miljoen

De strijd tussen Manchester United en Arsenal om de handtekening van Lisandro Martínez loopt hoog op. Manchester United heeft het bod op de 24-jarige Argentijnse verdediger verhoogd tot vijftig miljoen, inclusief bonussen, laten bronnen rond Ajax weten, aldus Voetbal International.

Martínez heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2025, waardoor Ajax een goede onderhandelingspositie heeft. ‘Intern is het volgens mij bij ons duidelijk dat we die categorie spelers niet kwijt willen’, schetste trainer Alfred Schreuder vorige week nog toen de Engelse interesse in Martínez ter sprake kwam. ‘Een vertrek is op dit moment niet aan de orde en we gaan er ook vanuit dat we sterk zijn en dat het niet gaat gebeuren.’

Op dat  moment was er echter nog spraken van een bod van rond de 40 miljoen euro. Met het verhoogde bod van 50 miljoen is de vraag in hoeveree Ajax de poot stijf houdt en waar het kantelpunt ligt voordat men toch toegeeft. Ook is de vraag hoe Arsenal reageert op de verhoogde bieding van United. The Gunners zijn er namelijk ook op gebrand Martinez binnen te halen. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Related posts